Mitä olen tehnyt

Creader

Creader on Tuomas Auvisen luovan johtamisen konsulttitoimiston sivusto. Grafiikka Krista Mäkisen, Potra Girl Design.

www.creader.fi

A-klinikka

Tein versiopäivitykset Drupal 6:sta 7:ään A-klinikkasäätiön pääsivustolle ja Tietopuusivustolle. Sivustot oli rakennettu aikanaan pian Drupal 6:n julkaisemisen jälkeen, ja siksi suuri osa sivuston vaatimista toiminnallisuuksista oli toteutettu kustomoiduilla moduleilla. Nämä toiminnallisuudet toteutettiin uuteen versioon pääasiassa Drupal 7:n contrib-moduleilla.

www.a-klinikka.fi
www.a-klinikka.fi/tietopuu

Munkkivuoren ostoskeskus

Munkkivuoren ostoskeskuksen sivusto välittää tietoa liikkeistä, palveluista ja ajankohtaisista asioista ostoskeskuksen asiakkaille. Päivitin sivuston Drupal 6:sta 7:ään, ja sivustosta tehtiin samalla responsiivinen. Grafiikan on tehnyt Nordenswan & Siirilä.

www.munkkivuori.com

Aikataos Kalenterit
Aikataoksen sivusto uudistettiin ajanmukaiseksi. Grafiikan pohjana käytettiin vanhan sivuston majakka-piirrosta, nyt käänteisin värein ja uudella pohjalla. Sivusto on mobiilikelpoinen (mukautuva, responsive design).

www.aikataos.fi

Euran eläinlääkäri

Euran eläinlääkäri tarjoaa eläinlääkäripalveluja Eurassa. Grafiikka on omaani. Sivusto on mobiilikelpoinen (mukautuva, responsive design).

www.euranelainlaakari.fi

Ajanvarausjärjestelmä Drupalilla

Tein hyvinvointiyritykselle ajanvarausjärjestelmän, jota yrityksen B2B-asiakkaat voivat käyttää omien työntekijöidensä omatoimiseen ajanvaraukseen.

Snowhow

Snowhow on lumi- ja jäärakentamiseen erikoistunut yritys. Sivuston uudistamisen yhteydessä rakensin hallintatilaan mahdollisuuden tuoda kuvia massana ja toiminnot tuotujen kuvien uudelleenkäyttöön linkittämällä eri osioista. Grafiikka on omaani, logoa lukuun ottamatta. Sivusto on mobiilikelpoinen (mukautuva, responsive design).

www.snowhow.fi

Hyvinvointiyrityksen sivuston päivitys Drupal 6:sta 7:ään

Eräs hyvinvointiyritys tilasi Drupal 6 -sivuston päivityksen 7:ään. Sivuston ulkoasu oli rakennettu tarpeisiin nähden turhan raskaalla teema-alustalla. Tein uuden, alkuperäisen kanssa identtisen ulkoasun Zen-teema-alustalla ja päivitin sivuston Drupal 7:ään.

OloOk

OloOk on helsinkiläinen hyvinvointiyritys, joka toimii kahdessa toimipisteessä. Ekstranetissä on eri toimipisteiden ajanvaraustyökalut, joita käyttää n. 10 henkilökunnan jäsentä. Grafiikka Krista Mäkisen, Potra Girl Design. Sivusto on mobiilikelpoinen (mukautuva, responsive design).

www.olook.fi

Kotiseutumuseon sivuston päivitys Drupal 6:sta 7:ään

Eräs suomalainen kotiseutumuseo tilasi Drupal 6 -sivuston päivityksen Drupal 7:ään. Museo oli ajautunut umpikujaan vääränlaisten modulien ja epäonnistuneiden päivitysyritysten kanssa. Siivosin tietokannan ja muunsin keskeisen arkistomodulin tuettuun versioon ja päivitin sen jälkeen koko sivuston ja sen teeman (ulkoasun) Drupal 7:ään.

Etno.net

Etno.net on Sibelius-Akatemian kansanmusiikin osaston laaja hanke, joka on julkaistu alun perin 2003. Sivusto siirrettiin omatekemältäni php-alustalta Drupaliin 2010, ja samalla rakennettiin ekstranet, jota käyttää n. 300 osaston opiskelija ja opettajaa. Sivustolla on runsaasti kuvaa, ääntä ja videota, osa julkisessa käytössä, osa ekstranetissä. Grafiikka Krista Mäkisen / omaani. Sivusto on kaksikielinen (suomi ja englanti).

etno.net

Vantaan Lääkärikeskus

Toteutimme yhteistyökumppanien kanssa Vantaan Lääkärikeskuksen uudistuksen. Sivustolle rakennettiin monipuolisesti sisällön ylläpitotoimintoja ja mm. mahdollisuuksia linkittää esim. lääkäreitä ja heidän kirjoittamiaan artikkeleita sekä muita aiheeseen liittyviä sisäisiä sivuja toisiinsa. Grafiikka Krista Mäkisen, Potra Girl Design. Terveystalo on ostanut Vantaan Lääkärikeskuksen keväällä 2013.

www.vantaanlaakarikeskus.fi, ei enää toiminnassa yrityskaupan vuoksi.

Vantaan Magneetti

Toteutimme yhteistyökumppanien kanssa Vantaan Magneetin uudistuksen. Sivuston sisältö käännätettiin neljälle kielelle (suomi, ruotsi, englanti, venäjä). Grafiikka Krista Mäkisen, Potra Girl Design. Terveystalo on ostanut Vantaan Magneetin keväällä 2013.

www.vantaanmagneetti.fi, ei enää toiminnassa yrityskaupan vuoksi.

J-V Lammi

J-V Lammi on käyntikorttisivu eli yksisivuinen sivusto. Yksinkertainen mutta tehokas markkinointityökalu alalle, joka on nopeasti saamassa jalansijansa netissä. Grafiikka ja valokuvat omani.

www.jvlammi.fi

CIF International

Laajan kansainvälinen sosiaalialan yhteistyöjärjestön pääsivut. Siirsin sisällön aiemmasta järjestelmästä Drupaliin. Sivuston grafiikka osin omaani.

www.cifinternational.com, sivujen toimittaja on vaihtunut.

Kristiina Ilmonen

Muusikko, pedagogi, säveltäjä Kristiina Ilmosen sivusto. Toin teksti- ja kuvasisällön Drupaliin muulta alustalta. Ulkoasutyö pidettiin tässä projektissa keveänä, teema on Drupalin oma Bartik-teema hieman muunneltuna.

www.kristiinailmonen.com

Siina Hirvonen

TV2:sta tutun musiikkipedagogin Siina Hirvosen sivusto. Grafiikka Kirsti Pusan.

www.siinahirvonen.fi

Kehityshyppy

Kehityshyppy on työyhteisövalmennus/coaching-yritys. Grafiikka Kirsti Pusan, yläosan kuvat Janne Lehtisen.

www.kehityshyppy.fi

AL Promotion

Anne Laaksosen AL Promotion valmentaa suomalaisia yrityksiä esittelemään tehokkaasti osaamistaan kansainvälisillä messuilla. Grafiikka Kirsti Pusan. Alusta on toistaiseksi oma CMS, sivusto on tarkoitus siirtää Drupalille.

www.alpromotion.fi